Steven Brown - Amsterdam Noir

Vanmiddag gingen we naar Steven Brown voor de opname van zijn televisie programma “De Stem van Amsterdam”.

Alles zat mee, de auto bracht mij in 70 minuten naar de Arena van Amsterdam. Er liepen heel veel fans van of Ajax of SH 04, de Duitse tegenstander. Iedereen was blij en straalde. Het weer was mooi, alles ziet er geweldig uit, ook mijn gevoel.
Fabster is op tijd op de plek waar we afgesproken hadden; de achterzijde van het Centraal station. Hij staat te zoeken in zijn ik-kan-alles-telefoon. De telefoon tovert de te lopen route en we gaan aan de wandel.

We zijn dik op tijd en mogen in de studio wachten, waar we de eerste foto’s maken.
We zijn al in gesprek met zijn vrouw, Germaine. Zo rond kwart over drie komt Steven Brown naar de studio.
Hartelijk worden we ontvangen en het leuke is, ik voelde mij meteen thuis bij deze groep mensen. Met negen mensen op amper negen meter studio ruimte.

De studio wordt snel in orde gemaakt en gaan we zitten. Er is nog een gast die over de verdwenen miljoenen van het pensioen komt praten.
Nou, die is weinig aan het woord want Steven en ik kunnen het kennelijk goed vinden want ik krijg van hem bijna het hele podium. Na ongeveer zeven kwartier zit het programma erop en heb ik er van genoten. We krijgen een eigen commercial en die kan je de komende maand bewonderen.
Als je niet kan wachten, check dan Steven’s Amsterdam-Noir, filmpje hieronder...

Na de uitzending eten we een pizza op het centraal station en ga ik tevreden naar huis terug. Dezelfde avond komt een stukje uitzending op facebook met binnen een uur 1.179 kijkers. Zaterdag na de uitzending zien we het door het team van Steven gemaakte filmpje.
Ben enorm trots dat ik in dit programma mijn boeken mag presenteren omdat mijn verhalen over gewone mensen gaan, in ongewone situaties, zoals de oorlog. Of boeiende dingen beleven omdat ze in het gangsterdom zitten. De angst en de vreugde maak ik in mijn verhalen voelbaar en zijn ook in de bieb of als Ebook verkrijgbaar.

Graag lees ik wat jullie van mijn verhalen vinden en weet dat ik nog veel meer in petto heb. Ik schreef namelijk in twee jaar totaal meer dan een miljoen tweehonderdduizend woorden in vijftien boeken die nu allen uitkomen. Dankzij mijn neef Fabster, als hij er niet geweest was waren mijn verhalen slechts een stukje opslag in mijn computer geweest. Nu niet... nu kunnen alle mensen er van genieten.

Steven bedankt en Fabster, jij ook heel erg bedankt.

ARIE - Promo filmpje, met dank aan het professionele team van Steven !!

 


Salto TV- Amsterdam Noir, Steven Brown: Sopranos: Wij zij eerlijk, wij zijn geen Bankier Gangsters afl 13 Stem vd Straat