De Verloren Gewaande Soldaat

De Verloren Gewaande Soldaat

De Verloren Gewaande Soldaat - een soldaat neemt wraak

De oorlog begint met een bombardement in Rotterdam.

In de kazerne in Ede is een grote groep soldaten die van hogerhand de Haagse opdracht krijgt om de wapens neer te leggen en zich over te geven aan de bezetter. Totaal zijn zo'n dertig soldaten en officieren aanwezig als de grijze vrachtwagens het exercitieterrein oprijden.

Wat er dan gebeurt tart elke verwachting, want de soldaten worden als vee samengedreven en doodgeschoten.

Alle mannen op het terrein worden vermoord door het doodskoppeneskader van de nazi’s. De lijken worden afgevoerd in auto's van de nieuwe destructor in Wageningen.
Een man is getuige van het geheel; hij ligt in een hooiberg op 150 meter en hij ziet voor zijn ogen de moord op zijn kameraden. Hij zweert wraak en dat doet hem onderduiken. Hij neemt wraak en met gevaar voor eigen leven duikt hij onder om zoveel als mogelijk de bezetter te dwarsbomen. Zijn wraak is niet zoet maar bloedig.

Lees dit op waarheid gebaseerd verhaal... huiver en lees waar een man toe in staat is. Het is een verhaal van een soldaat die eigenlijk niet meer bestaat en die verbrand moet zijn in de ovens van de dierenverwerking in Wageningen.

‘De Verloren Gewaande Soldaat - een soldaat neemt wraak’ (230 pagina's, ISBN: 9789402162400, paperback)

Wilt u een UNIEK GESIGNEERD boek bestellen? Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik het contactformulier.

Het boek is te koop voor €24,95 bij alle boekhandels zoals Bruna:

BestellenDe Verloren Gewaande Soldaat - Bruna