Twee nieuwe meeslepende oorlogsboeken

Twee nieuwe meeslepende oorlogsboeken van Samson Spin

Schrijver Spin is er met deze oorlogsboeken in geslaagd de gruwelijkheden van de Tweede Wereldoorlog op een reële wijze weer te geven. De op waarheid beruste verhalen beschrijven op indringende wijze de wanhoop en het verdriet van vele in angst levende Nederlanders. Ook liefde en romantiek ontbreken niet in de hartverscheurende weergave van de oorlog. Spin slaagt er niet alleen in het oorlogsleed op een juiste wijze te beschrijven, ook de prettige verhaallijn zet telkens weer aan tot verder lezen.

Boek 1 – Verloren in Oorlogsleed
Samson Spin neemt de lezer mee naar Noord-Holland waar in en rondom de gemeente Wieringermeer hoofdpersoon Martin erachter komt dat door verraad van enkele foute Hollanders zijn vader en zusje door de Duitsers zijn vermoord. Hij rust past tot hij de verantwoordelijken van deze afgrijselijke moord heeft gevonden. Uiteindelijk vindt hij ze en is zijn wraak zoet. Desondanks krijgt dit boeiende verhaal een onverwachte en pijnlijke wending die typerend is voor de gruwelijkheden van de Tweede Wereldoorlog.

Boek 2 – De Verloren Gewaande Soldaat - een soldaat neemt wraak
Op het moment dat de Duitse bombardementen Rotterdam zeer zwaar treffen, voltrekt zich op de compagnie in het Gelderse Ede een drama die zijn weerga niet kent. De soldaten aldaar moeten zich met tegenzin overgeven en worden krijgsgevangenen gemaakt. Eén soldaat onttrekt zich er per ongeluk aan omdat hij in de hooiberg met een jonge deerne ligt te vrijen. Hij is getuige van de aftocht van zijn maten die direct worden afgevoerd naar een Wageninger destructiebedrijf. Zijn wraak wordt in dit boek op een zeer indringende wijze beschreven.

Nu verkrijgbaar. Stuur mij een email via het contactformulier om een uniek een gesigneerd exemplaar te ontvangen.

‘Verloren In Oorlogsleed - bommen in de wieringermeerdijk’ (190 pagina's, ISBN: 9789402162554, paperback)
‘De Verloren Gewaande Soldaat - een soldaat neemt wraak’ (230 pagina's, ISBN: 9789402162400, paperback)

Beide boeken zijn ieder te koop voor €24,95 bij alle boekhandels zoals Bruna:
Verloren in OorlogsleedVerloren In Oorlogsleed - Bruna

De Verloren Gewaande SoldaatDe Verloren Gewaande Soldaat - Bruna

Samson Spin
uw auteur


Promo - Verloren in Oorlogsleed


Promo - De Verloren Gewaande Soldaat


Intro Samson Spin